Johtaminen muutoksessa – ajatuksia ja pohdintoja

Tule mukaan pohtimaan johtamista ja siihen 2020-luvulla vaikuttavia tekijöitä

Johtamisen merkitys hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja vahvan toimintakulttuurin kehittämisessä on keskeinen.

  • Miten johtaa jatkuvassa muutoksessa?
  • Mitä on muutoksessa johtaminen?
  • Mikä on olennaista, kun pohdimme johtamista systeemisenä prosessina?

Podcast-sarja Johtaminen muutoksessa – ajatuksia ja pohdintoja nostaa keskusteluun nämä ja myös muita tärkeitä kysymyksiä 2020-luvun johtamisen haasteista. Podcast tuo asiantuntijoita saman pöydän ääreen keskustelemaan johtamisen ajankohtaisista teemoista autenttisesti ja rehellisesti. Tavoitteena on tehdä näkyväksi johtamisen eri tasot sekä tarjota konkreettista tukea ja erilaisia ratkaisuja kiireisen arjen ongelmakohtiin.

Asiantuntijoina mukana keskustelemassa ovat Olli-Pekka Heinonen (OPH) ja Antti Ikonen (Suomen Rehtorit ry). Podcasteja isännöi Markku Pelkonen (Otava Oppimisen palvelut).

Johtaminen muutoksessa – ajatuksia ja pohdintoja

Ensimmäisessä podcastissa kuulemme OPH:n Olli-Pekka Heinosen ajatuksia 2020-luvulla käynnissä olevista muutoksista ja niiden vaikutuksista kouluun. Heinonen porautuu toimintamallien, rakenteiden ja digitalisaation ytimeen, mutta saako hän murrettua johtaminen on vaikeaa -myytin? Kuuntele ja osallistu keskusteluun. Isäntänä Markku Pelkonen Otava Oppimisen palveluista.

Linkki Soundcloudiin: https://soundcloud.com/user-636980145/op-heinonen-sure20-podcast1/s-gmZfLuKSuds

Toisessa podcastissa SURE:n Antti Ikosen käsittelyssä systeeminen muutos ja koulun arki. Rehtorikyselyn tuloksia perkaamalla hän pääsee vahvasti kiinni konkreettisiin esimiestyön haasteisiin. Podcastissa etsitään vastauksia kysymykseen: Miten työyhteisön hyvinvointi varmistetaan muutoksessa? Kuuntele ja osallistu keskusteluun. Isäntänä Markku Pelkonen Otava Oppimisen palveluista.

Linkki Soundcloudiin: https://soundcloud.com/user-636980145/antti-ikonen-sure20-podcast2/s-lk69B8PiQZF