Toiminta

Mitä tehdä, jos normaali viestintä sekä faktatietoihin perustuva selittäminen ei rauhoita vastapuolta? Ilmoittaudu Puhe-Judo -koulutukseen!

Pirkanmaan Rehtorit ry järjestää jäsenilleen Puhe-Judo -koulutuksen jäsenilleen 8.12.2020 klo 12 – 16. Kouluttajana toimii Totti Karpela. Myös uusilla marraskuun aikana liittyvillä jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua koulutukseen.
Tämän koulutuksen jälkeen osaat hoitaa haastavat vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteet hallitusti ja ammattimaisesti. Tilaisuudessa keskitytään kasvokkain ja puhelimessa tapahtuvaan viestintään ja vuorovaikutukseen tilanteissa, joissa vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa, ja jolloin normaali viestintä sekä faktatietoihin perustuva selittäminen ei rauhoita vastapuolta.

Koulutuksessa opitaan koko haastavan palvelutilanteen hoitamisen draaman kaari aloituksesta rauhoittelun ja ratkaisun etsimisen kautta tyylikkääseen tilanteen päättämiseen.

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja tarkemmin koulutuksesta lähetetään jäsenen sähköpostiin.

 

Virkisty teatterissa

Aika: torstai 19.11.2020 klo 17.00
Paikka: Tampereen Työväen Teatteri

Korotilanteen edellyttämien ohjeiden mukaan järjestetty virkistäytymistilaisuus. Yksityistilaisuus klo 17.00 – 19.00. Teatteriesitys Pop Fiction alkaen klo 19.00. Ilmoittautuminen on päättynyt.