Abin ylioppilastutkinto-ohjeistoa 2022-2023 ei julkaista

VALITETTAVASTI EMME JULKAISE ABIN OPASTA 2022-2023!

SURE-FIRE on toimittanut yhteistyössä ylioppilastutkinnon järjestämisen ammattilaisten kanssa suosittua ABIN OHJEISTO – opasta yli kahden vuosikymmenen ajan. Uusi ABIN OHJEISTO 2021-2022 sisältää ohjeistuksen sekä syksyn 2021 että kevään 2022 yo-tutkintoon.

ABIN OHJEISTO on ylioppilastutkintoon ja lukion päättövaiheisiin liittyvä ajantasainen opas lukuvuoden 2021-2022 abiturienteille ja ylioppilaskokelaille sekä kouluille: rehtoreille, opinto-ohjaajille, ryhmänohjaajille ja kansliahenkilökunnalle. Ohjeisto lähtee liikkeelle ilmoittautumisesta syksyn 2021 yo-tutkintoon ja syksyn yo-kirjoitusten toimeenpanosta, ja etenee yksityiskohtaisesti kevään 2022 tutkintoon, ilmoittautumiseen ja toimeenpanoon. Uudessa painoksessa on otettu huomioon tutkinnon sähköistyminen ja sen tuomat muutokset.

Ylioppilastutkinnon järjestämisen ammattilaiset on tarkistanut oppaan tekstiosuudet.  Lomakkeistoa ei tässä painoksessa enää ole. Ole yhteydessä SURE:n toimistoon, mikäli kaipaat lomakkeita. Katsotaan mitä voimme tehdä.

SURE-FIRE tarjoaa opasta edulliseen kuuden (6) euron hintaan, posti- ja toimitusmaksun painon mukaan maksaa tilaaja.  Tilaukset osoitetaan SUREn toimistoon. Pienin toimituserä on 20 kpl. Mikäli koulun yo-kokelaiden määrä on alhaisempi, myös pienempiä eriä voidaan toimittaa.

 

HUOM! ABIN OHJEISTO ilmestyy huhtikuun lopulla. Toimitukset käynnistyvät välittömästi siinä järjestyksessä, kun tilauksia on jätetty SURE:n toimistoon.

Toimitukset käynnistyvät välittömästi siinä järjestyksessä, kun tilauksia on jätetty SURE:n toimistoon.

SURE-FIRE:llä on copyright oppaaseen eikä opasta/lomakkeita saa kopioida.

TILAA TÄSTÄ

Abin opas - tilaus

Tällä lomakkeella tehdään Abin opas - tilaus.
  • KK slash PP slash VVVV