Abin ylioppilastutkinto-ohjeisto 2020-2021

TEE ENNAKKOTILAUS NYT! SAAT OPPAAT ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA!

SURE-FIRE on toimittanut yhteistyössä ylioppilastutkinnon järjestämisen ammattilaisten kanssa suosittua ABIN OHJEISTO – opasta yli kahden vuosikymmenen ajan. Uusi ABIN OHJEISTO 2020-2021 sisältää ohjeistuksen sekä syksyn 2020 että kevään 2021 yo-tutkintoon.

ABIN OHJEISTO on ylioppilastutkintoon ja lukion päättövaiheisiin liittyvä ajantasainen opas lukuvuoden 2020-2021 abiturienteille ja ylioppilaskokelaille sekä kouluille: rehtoreille, opinto-ohjaajille, ryhmänohjaajille ja kansliahenkilökunnalle. Ohjeisto lähtee liikkeelle ilmoittautumisesta syksyn 2020 yo-tutkintoon ja syksyn yo-kirjoitusten toimeenpanosta, ja etenee yksityiskohtaisesti kevään 2021 tutkintoon ilmoittautumiseen ja toimeenpanoon. Uudessa painoksessa on otettu huomioon tutkinnon sähköistyminen ja sen tuomat muutokset.

Ylioppilastutkinnon järjestämisen ammattilaiset on tarkistanut oppaan tekstiosuudet ja lomakepohjat. Ylioppilastutkinnon järjestämisen ammattilaiset haluaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että kouluissa ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautumisen yhteydessä käytetyt lomakkeet ovat selkeitä ja yksiselitteisiä kokelaan oikeusturvan kannalta.  Lomakkeisto on sijoitettu oppaaseen teknisesti siten, että lomakkeita voidaan käyttää hyväksi yo-kokelaiden ilmoittautumistietoja vastaanotettaessa.

SURE-FIRE tarjoaa opasta edulliseen kuuden (6) euron hintaan, posti- ja toimitusmaksun painon mukaan maksaa tilaaja.  Tilaukset osoitetaan SURE:n toimistoon. Pienin toimituserä on 20 kpl. Mikäli koulun yo-kokelaiden määrä on alhaisempi, myös pienempiä eriä voidaan toimittaa.

HUOM! ABIN OHJEISTO ilmestyy huhtikuun aikana. Opasta päivitetään tällä hetkellä ja siihen pyritään saamaan kaikki muutokset mitkä aikataulullisesti ovat mahdollisia. Toimitukset käynnistyvät välittömästi siinä järjestyksessä, kun tilauksia on jätetty SURE:n toimistoon.

SURE-FIRE:llä on copyright oppaaseen eikä opasta/lomakkeita saa kopioida.

TILAA TÄSTÄ

Abin opas - tilaus

Tällä lomakkeella tehdään Abin opas - tilaus.